COVID-19'un iş operasyonlarımızı nasıl etkilediği hakkında daha fazla bilgi için burayı tıklatın.

There's An Alloy For Everyone -- Find Yours!

Casemiro
Lokasyon Madrid, Comunidad de Madrid, İspanya
Platform PC
Favori Oyunları FPS ve Basketbol

Real Madrid ve Brezilya Milli Takımı’nın orta saha oyuncusu, yetenekli bir takım arkadaşı. Herhangi bir oyuncunun sahada yan yana oynamak isteyeceği ve bir teknik direktörün takımında görmek isteyeceği türden bir oyuncu. Carlos Henrique Casimiro adıyla, Brezilya’nın São Paulo eyaletinde yer alan São José dos Campos şehrinde doğan Casemiro, mücadelelerle dolu zor bir hayatı olacağını anlamıştı. Evin en büyük çocuğu olarak ailesine bakmak için çalıştı ve aynı zamanda São Paulo gençlik takımında oynadı.

2010’da Brezilya’daki Série A São Paulo takımında oynayarak 18 yaşında ilk profesyonel maçına çıktı ve Avrupa’nın en önemli futbol takımlarının ilgisini çekti. 2011’de Brezilya Milli Takımı’nda ilk milli maçını oynayan Casemiro, o günden beri “Seleção” için 32 uluslararası başarı elde etti. 2013’de Real Madrid ile anlaştı ve heyecan dolu Şampiyonlar Ligi’nin çeyrek finalinde Borussia Dortmund karşısında oynanan maçta yedek oyuncu olarak yer aldı. Renginden dolayı “Merengues” (beze tatlısı) lakaplı Real Madrid, beraberlikten zaferle çıktı ve onuncu Şampiyonlar Ligi kupasını kazandı. Sonraki sezonda Casemiro, Porto FC takımında kiralık olarak oynadı ve ardından Real Madrid, oyuncusunu geri alma maddesini kullandı. “Madridistas” olarak bilinen Real Madrid taraftarları, Casemiro’nun dönüşünden itibaren 2016, 2017 ve 2018 yıllarında arka arkaya üç şampiyonluk kazanarak Avrupa’da peş peşe 1000 gün hakimiyet süren ilk futbol takımı olan Real Madrid’in Şampiyonlar Ligi’ndeki benzersiz zaferini kutladı. Casemiro’nun 2016-2017 Real Madrid sezonu, takımın tarihinde en önemli kupaları (UEFA Süper Kupa, FIFA Kulüpler Dünya Kupası, Şampiyonlar Ligi ve La Liga şampiyonluğu) kazandığı dönem oldu ve Casemiro, dört sezonda dört Şampiyonlar Ligi kupası kazanan tek Real Madrid oyuncusu oldu.

Ancak Casemiro, takımını ve ülkesini yeşil sahalarda en iyi şekilde temsil etmekle kalmıyor. Kendisi ayrıca FPS ve basketbol oyunlarını çok seven tutkulu bir oyuncu. Bernabéu stadyumunun orta sahasında devriye gezmiyor diye kendisini hafife almayın çünkü Casemiro, tek bir atış bile kaçırmaktan hoşlanmayan türde bir oyuncu. Stüdyo sınıfı ses kalitesine sahip HyperX Cloud Revolver S kulaklığıyla, geldiğinizi kilometrelerce öteden duyar ve siz fark etmeden sizi görüş alanına alır. Kalesini veya takım arkadaşlarını korurken Casemiro’nun üzerine doğru yürürseniz, yavaş gelmemelisiniz çoksa kendinizi yerde bulursunuz.

Masaüstü İçin Duvar Kağıtları

1920 x 1200 / 2560 x 1200 / 2560 x 1440
3200 x 1800 / 3840 x 2160
5760 x 1080 / 11520 x 2160

Cep Telefonları İçin Duvar Kağıtları

720 x 1280 / 750 x 1334 / 1080 x 1920

HyperX Ailesi’ne katılmak için kaydolun, yeni ürünlerimizi herkesten önce öğrenin.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.